Computerhulp

Computerreparatie

Computer Monteur

Computerproblemen

Bel gratis 0800 - 225 2252
Voor 11.00 gebeld vandaag geholpen

Computerhulp op Afstand

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 47,50

Algemeen:
Heeft u computerproblemen en start de computer nog door naar Windows of Mac OS met een werkende internetverbinding dan is computerhulp op afstand mogelijk. Computerhulp op afstand heeft een vast tarief van € 47,50 per computerprobleem ongeacht de duur van de werkzaamheden.

Hoe werkt computerhulp op afstand:
Onze computermonteur kan middels externe software uw computer tijdelijk overnemen. Hierdoor is het mogelijk om uw computerprobleem te verhelpen zonder dat wij bij u aan huis langs moeten komen. Met computerhulp op afstand word u computerprobleem snel en goedkoop verholpen voor een vast tarief.

Na ontvangst van uw online betaling via Ideal neemt onze computermonteur binnen één uur telefonisch contact met u op om samen met u de verbinding tot stand te brengen. 

Zodra wij verbinding hebben met uw computer kan onze computermonteur uw computer overnemen om het computerprobleem te verhelpen. U kunt op uw eigen scherm mee blijven kijken, zodat u precies kan zien welke handelingen er door de computermonteur worden uitgevoerd.

Veilige verbinding:
Wij maken gebruik van externe software genaamd Teamviewer. Teamviewer werkt met volledig versleuteling AES (256 BIT) Session Encoding. Deze techniek word ook bij https/SSL gebruikt en voldoet aan de huidige beveiligings voorwaarden en is daarmee volkomen veilig in gebruik.

U kunt zelf meekijken met onze monteur en ziet wat er gebeurd op uw computer. Tevens bestaat de mogelijkheid indien u iets niet vertrouwd de sessie direct te beëindigen.

* Vereiste velden

€ 47,50

computerhup op afstand pc monteur nodig pc hulp op afstand

Dubbelklik op bovenstaande afbeelding om volledige foto te bekijken

Zoom Uit
Inzoomen

Product afbeeldingen

  • computerhup op afstand pc monteur nodig pc hulp op afstand
  • computerhup op afstand
  • computerhup op afstand
  • computerhup op afstand
  • computerhup op afstand
Google+