Computerhulp

Computerreparatie

Computer Monteur

Computerproblemen

Bel gratis 0800 - 225 2252
Voor 11.00 gebeld vandaag geholpen

Microsoft Stopt met Updates van Windows XP 

 Windows_XP_Upgrade

 

Waarom mijn Windows XP upgraden naar hogere Windows Versie ? 

Softwarebedrijf Microsoft zal de ondersteuning van het besturingssysteem Windows XP
op 8 april 2014 na elf jaar beëindigen. Het stoppen van de ondersteuning houdt in dat er geen (beveiligings)updates meer verschijnen en helpbestanden niet meer worden geactualiseerd.

Windows XP blijft wel gewoon te gebruiken maar is niet veilig genoeg voor bijvoorbeeld internetbankieren en het surfen over het internet. Het tijd is om u XP besturingssysteem te upgraden naar Windows 7 of Windows 8.1.

Na 8 april 2014 zullen eventuele beveiligings lekken in het Windows XP besturingssysteem niet meer worden gedicht door Microsoft. Voor het internetbankieren adviseren de banken dat wanneer Windows XP niet meer wordt ondersteund door Microsoft het installeren van nieuwe software noodzakelijk is. Doet de klant dit niet voldoet deze niet aan de eisen van veilig internetbankieren waardoor bankieren via het internet op eigen risico zal zijn.  

Wat kunnen wij voor u betekenen:

Ons computerhulp aan huis bedrijf heeft jarenlang ervaring op het gebied van het upgraden van computers en notebooks met behoud van belangrijke bestanden, email en foto's. Maak een afspraak met onze computer monteur en laat u thuis adviseren wat de mogelijkheden zijn voor uw computer of notebook. Maak vandaag nog een afspraak via ons gratis servicenummer 0800 - 225 225 2 zodat u binnenkort weer veilig en vertrouwd gebruik kunt maken van het internet. 

 

 

Google+