Computerhulp

Computerreparatie

Computer Monteur

Computerproblemen

Bel gratis 0800 - 225 2252
Voor 11.00 gebeld vandaag geholpen

Veelgestelde vragen:

 
Comuterhulp aan Huis:
Comuterhulp op Afstand:


Welke diensten bieden jullie aan ?
- Reparatie van software en hardwareproblemen
- Reparatie computers en notebooks welke niet meer opstarten
- Verwijderen van virussen en spyware
- Oplossen van internet- en email problemen
- Opschonen en versnellen van trage computers en notebooks
- Installatie en beveiligen van draadloos internet
- Herinstalleren van Windows of MAC OS inclusief behoud van uw bestanden
- Terughalen van verwijderde documenten, foto's en emailbestanden
- Installatie van nieuwe computers en notebooks
- Overzetten van documenten, foto's en email oude computer naar nieuwe computer

In welke regio rijden jullie monteurs ?
Onze monteurs komen aan huis in de provincies Noord-Holland, Zuid-Holland, Flevoland en Utrecht. Voor al deze provincies
gelden dezelfde tarieven. Voor de overige provincies gelden andere tarieven deze kunt u opvragen via onze klantenservice.

Hoe snel kunnen jullie bij mij thuis of op kantoor zijn ?
Onze computermonteurs helpen u graag en zijn meestal dezelfde dag nog beschikbaar voor het oplossen van uw computerproblemen. Voor 11.00 uur gebeld dezelfde dag nog een oplossing.

Wat zijn de betalingsmogelijkheden ?
Onze computermonteur schrijft na zijn werkzaamheden bij u thuis een factuur voor u uit. Hierop noteert hij het btw bedrag en welke werkzaamheden en welk materiaal er is geleverd. De factuur dient u contant of per mobiele pinautomaat bij de monteur te voldoen.

Heeft de monteur onderdelen bij zich ?
De monteurs komen aan huis met onze serviceauto welke is voorzien van diverse soorten hardware zoals bijvoorbeeld modems, routers, geheugen-modules, netwerkkaarten, dvd branders, toetsenborden, muizen etc. Mocht het zijn dat het computerprobleem veroorzaakt word door een defect onderdeel in uw computer dan kunnen wij dit direct voor u vervangen.

Welke soort computers repareren jullie ?
Wij repareren alle merken computers en notebooks met Windows en Apple Mac besturing. Onze dienst geld ook voor het instellen van smartphones, tablets en televisies.

Sturen jullie een ervaren computermonteur ?
Ons bedrijf heeft geruime tijd ervaring op het gebied van computerhulp aan huis. Niet voor niets dat ons bedrijf al ruim acht jaar deze dienst aanbied. Wij werken uitsluitend met professionele computermonteurs dus geen onervaren studenten of beunhazen. Onze monteurs zijn vakbekwaam en bieden voor elk probleem een oplossing. Wij gaan niet eerder weg voordat het probleem door ons is verholpen.

Wat is computerhulp op afstand ?
Indien u kiest voor computerhulp op afstand kan onze monteur na uw toestemming middels externe software uw computer tijdelijk overnemen. Hierdoor is het mogelijk om uw computerprobleem te verhelpen zonder dat wij bij u aan huis langs moeten komen. U kunt zien welke handelingen onze monteur uitvoert omdat u zelf mee kan blijven kijken op uw beeldscherm. Met computerhulp op afstand word u computerprobleem snel en goedkoop verholpen voor een vast tarief.

Is computerhulp op afstand veilig ?
Wij maken gebruik van externe software genaamd Teamviewer. Deze software werkt met volledig versleuteling AES (256 BIT) Session Encoding. Deze techniek word ook bij https/SSL gebruikt en voldoet aan de huidige beveiligings voorwaarden en is daarmee volkomen veilig in gebruik. U kunt zelf meekijken met onze monteur en ziet wat er gebeurd op uw computer. Vertrouwd u iets niet dan kunt per direct zelf de sessie beëindigen.

Is computerhulp aan huis mogelijk voor mijn computerprobleem ?
Heeft u een computerprobleem en start de computer nog door naar Windows of Mac OS met een werkende internetverbinding dan is computerhulp op afstand mogelijk. Indien uw computer niet opstart naar bijvoorbeeld Windows of u heeft een probleem met uw internetverbinding dan raden wij u aan een computermonteur aan huis te laten komen.

Wilt u sneller internet, dan kunt u overstappen op een andere internetprovider. De verschillende internetsnelheden kunt u zelf vergelijken op Goedkoop-internet.org. Zij vinden niet alleen alle internetproviders, maar vergelijken ook de prijzen van de aanbieders.

Nadat het probleem is opgelost blijft u dan toegang houden tot mijn computer ?
Nee zodra de monteur of u de verbinding heeft verbroken kunnen wij alleen nog maar terug inloggen na uw toestemming. De software die wij gebruiken geld alleen voor een éénmalige sessie en word niet geïnstalleerd op uw systeem.

Hoe kan ik computerhulp op afstand bestellen ?
Ga naar ons product computerhulp op afstand en vul uw gegevens in en een korte omschrijving van het computerprobleem. Vervolgens betaald u online éénmalig het vaste tarief ad. € 47,50. Na ontvangst van uw online betaling neemt onze computermonteur binnen één uur telefonisch contact met u op om samen met u de verbinding tot stand te brengen.


Google+